A német nyelvű rövid videót a Volkswagen Austria tette közzé ezzel az alcímmel: „meggyőző funkciók és lenyűgöző kialakítás”.

Látszik a kormány, valamint a műszerfal, a sebességmérő, és az akkumulátor hatótávolsága is. A navigáció, a zene, és a légkondi vezérlése a műszerfal közepén helyezkedik el, alattuk pedig pár gomb található. Talán nem meglepő, hogy nagyon hasonlít a Seat el-Born hatchback műszerfalának elrendezéséhez is, amit a VW group idén korábban mutatott be.

A VW az ID.3 hang alapú vezérlését is megrebegteti a videóban. A sofőr azt mondja az autónak, hogy fázik, erre az autó azt válaszolja, hogy felmelegíti a hőmérsékletet.

A Volkswagen Austria több ID.3 előzetest is közzé tett már az elmúlt hónapokban, és valószínűleg nem fognak leállni az autó gyártási modelljének világpremierjéig, amelyre szeptemberben, a frankfurti autókiallításon kerül majd sor. Arról egyelőre nincs információ, miért távolították el a legfrissebb videót a YouTube-ról.

A Volkswagenhez már június elejéig több mint húszezer előrendelés érkezett az ID.3 kapcsán, és úgy néz ki szeptemberig meg fogják haladni a 30 ezret is. Az első 30 ezer járművet foglalók az ID.3 1st, speciális kiadást fogják megkapni. Azonban egyes európai piacokon már az összes speciális kiadást kiosztották. Ezekben az országokban a vásárlók a gyártási modellt foglalhatják le. Az ID.3 prototípusait az utóbbi időben többen is látták már a szabadban autózni, még a szeptemberi premier előtt.

Előző cikkA Tesla aero kerekei 3%-al növelik a hatótávolságot
Következő cikkA Bentley bemutatta az új teljesen elektromos EXP 100 GT koncepciót – 2035 körül érkezhet