Egy Twitter felhasználó saját fantáziájának felhasználásával készítette az illusztrációt, amely egy nyitható tetejű Tesla Model 3-at ábrázol. Ugyan annyira már nem is hasonlít így a Model 3-ra, de egyértelmű, hogy a Model 3 képezi az alapját ennek a Mazda MX-5-re hasonlító kocsinak. A képet készítő Lem nevű felhasználó egy kicsi, könnyűsúlyú és nyitható tetejű Teslát képzelt el.

Lem korábban már készített illusztrációkat egy képzeletbeli Roadsterhez is, amely egy kisebb és egyszerűbb változata a Tesla beígért Roadster 2-nek.

Félretéve a képzelgéseket, a kétüléses elektromos kabriók piaca elég kicsi. Az viszont biztos, hogy emiatt ez egy piaci rés is, és lehet, hogy a Tesla fantáziáját is meg fogja mozgatni a dolog. De persze előtte még ott van a Model Y, aztán az új Roadster, és a Tesla saját pickup truckja is. Szóval biztos nem mostanában fognak előállni valami hasonlóval, mivel jelenleg azokra a járművekre kell fókuszálniuk, amire nagy az igény, de idővel elkezdhetnek más szegmensekben is gondolkozni.

Előző cikkA Fully Charged a Porsche Taycan-t is letesztelte
Következő cikkA következő évtizedtől a Lotus összes új modellje elektromos változatban is elérhető lesz