Azért kapta ezt a nevet az új koncepció, mert az idén 45 éves, ikonikus Hyundai Pony Coupe koncepcióját használja fel arra, hogy egy teljesen új utazási élményt kínáló önvezető járművet küldjön a jövő útjaira.

Az új koncepció letisztult és leegyszerűsített formákat használ, és az eredetihez hasonló minimalista stílusban került kialakításra. A Hyundai az „érzelmes sportosság” alapelv mentén hozta létre az autót, melynek lényege, hogy a stíluskialakítás során már alapból érzelmeket tudjon kiváltani az autó az utasból, az innovatív mobilitási megoldások pedig a tökéletesen sportos és kényelmes utazást hivatottak biztosítani.

Mivel az autó az önvezetésre fókuszál, a beltér kialakítása során már nem a vezetésre, hanem egy élettér megalkotására került a hangsúly. A fa, szövet, és bőr felhasználásával készült beltér egy meleg atmoszférát teremt, ami egyszerre nyugtató és tágas. A kocsiban négy ember fér el, akik a mozgatható üléseknek köszönhetően akár egymással szembe fordulva is utazhatnak. Az infotainment rendszer pedig egy vetített interfészen keresztül érhető el, ami a központi, műszerfalba ágyazott kijelzőket helyettesíti.

A tisztán elektromos meghajtás teljesen újszerű kialakításának köszönhetően az akkumulátorok és a motorok nem vesznek el semmit az utasok mozgásteréből. Az akkumulátor a padló alatt helyezkedik el, melyen egy szőnyeg található, ez is hozzájárulva a szoba-érzéshez, valamint a zajt is csökkenti.

Így a tiszta – leginkább 45 fokos szöget használó – hajlatok, markáns külső, és a magas szintű elektronikával felszerelt belső, egyszerre ötvözi a leegyszerűsített modernitást és minden igényt kielégítő szolgáltatásokat. A tervezők a korral változó utasigényekre is odafigyeltek, a 45-ben könnyen tárolhatók a könyvek, tabletek, vagy laptopok is.

Előző cikkA Tesla gyalogos-figyelmeztető rendszerrel látja el a Model 3-at
Következő cikkA Honda bejelentette a Honda E villanyautó gyártási verziójának árát