A Zero Motorcycles bejelentette a 2020-as évre vonatkozó felhozatalát. Érkezik egy modell a világpiacra, és egy pár motor mostantól olcsóbban lesz megvásárolható.

Az első és legfontosabb hír, a 2020 Black Forest DSR modell globális bemutatkozása. A Black Forest DSR korábban már az EU-n belül elérhető volt, de most a világpiacra is megérkezik. Ez a modell amúgy a DSR motor speciális kiadása, amelyik kimondottan terepre és utazásra alkalmas.

A Zero motorjai a legújabb Cyper operációs rendszert használják, és ehhez egy frissített mobilapplikációt is készítettek, ami az összes 2020-as motorra érvényes lesz, így még könnyebbé válik a járgánnyal való kommunikáció, legyen szó a vezetési módról, töltöttségi állapotról, frissítésekről, vagy éppen a diagnosztikáról.

Ahogy említettük az árak is módosulnak. Azok, akik nem szeretnének feltétlenül a terepre fókuszálni, az alapverziójú DSR motort mostantól olcsóbban vehetik meg. A járgány korábban 16,495 dollárba került (kb. 5 millió forint), most viszont ezer dollárt engedetek az árából (így kb. 4,7 millió forintra változik az ár). A Zero SR 14.4, ami a DSR utcai változata, is ugyanennyiért vihető el. A DS és S motorok alacsonyabb teljesítményű verzióit érintő árak is módosultak. A 7,2 kWh-s változat 10,995 dollárba kerül, a 14,4 kWh-os pedig 13,995-be.

A Zero új színeket is elérhetővé tesz az új modellek számára, a Zero S-hez kékes, az SR-hez pedig mostantól pirosas hatású fekete festést is ki lehet választani. A DS a sivatagi homok stílusú, „Mojave” változatot kapta, amíg a DSR egy frissített arany-fekete köntöst kap, az FX esetében pedig ezentúl már a szürkésbarna változatot is ki lehet választani.

Előző cikkA VW Crozz olcsóbb lehet, mint a Tesla Model Y
Következő cikkA Tesla Model 3 újabb biztonsági elismerést zsebelt be