A Linkio elérhető már a Shoprenter alkalmazások között is.

Eddig is nagy népszerűségnek örvendett a Linkio a webshopok körében, de most még egyszerűbb lett a Shoprenteres webáruházakba a beüzemelése.

0
Linkio
Linkio

Hogy mi is pontosan a Linkio? Egy olyan szolgáltatás, mely a nagykereskedők termékeit integrálja és tartja szinkronban a webáruházadban.

Segít abban, hogy ne csak a saját árukészletedet értékesítsd, hanem bármely nagykereskedő termékeit is. Növeld meg a webshopodban elérhető termékköröket és termékek számát egyszerűen! 

Az alkalmazás előnyei:

 • Nincs többé duplikáció,
 • megmutatja a legjobb beszerzési árat,
 • testreszabhatóak a termékek adatait úgy, ahogy az Neked a legjobb,
 • kategória és tulajdonság megfeleltetés,
 • közel 500 azonnal elérhető nagyker,
 • nincs fejlesztési költség,
 • saját dropshipping megoldás vegyes kosár esetén is.

Az alkalmazás részletesebb bemutatása

A Linkio segítségével szinkronizációt lehet kiépíteni a nagykereskedők vagy gyártók termékei, valamint a webáruházad között, így a termékek készlet és ár adatai teljesen automatikusan frissülnek

Nincs többé duplikáció!
Ismertesd fel automatikusan a termék egyezéseket. A Linkio-ban komplex szabályrendszert hozhatsz létre arra vonatkozóan, hogy több nagykerből érkező termék egyezőségeket a rendszer a lehető legnagyobb pontossággal találja meg.

Megmutatja a legjobb beszerzési árat
A rendszer figyeli a termékekhez tartozó beszerzési ajánlatokat a nagykereskedőktől és mindig annak a beszerzési árára teszi rá az általad alkotott ár szabályt, ahol a legolcsóbb a beszerzési ár és van elengedő készlet.

Szabd testre a termékek adatait úgy, ahogy Neked a legjobb
Mind tudjuk, hogy amit a nagykereskedő küld adatot az nem minden esetben alkalmas arra, hogy eladható formátumban megjelenítsd a webáruházadban. Ezért minden szükséges adat módosítási lehetőséggel felszereltük a Linkio-t.

Kategória és tulajdonság megfeleltetés
Párosítsd össze a termék kategóriáidat a nagykereskedők kategóriáival, és a benne található termékek automatikusan átkerülnek az általad létrehozott kategóriába. Ugyanezt a termék tulajdonságokkal és a gyártókkal is megteheted.

Garancia idő, szállítási árak, és minden más.
Párosíts össze gyártót, írd át a nagykertől kapott garancia időt, szállítási időt, és mindent, amire szükséged van, mindezt egy egyszerűen kezelhető felületen.

közel 500 azonnal elérhető nagyker
Integráld a nagykereskedőid árukészletét pár kattintással. A teljes elérhető nagyker listát tekintsd meg Nagyker kereső oldalunkon. Ha nincs a listában a Te nagykereskedőd, küldd el nekünk, és mi integráljuk a Linkio-ba!

Teljes körű segítséget nyújtunk a bevezetésben.
Közvetlen a Linkio csapatától és a Linkio szakértőktől is tudsz segítséget kérni, ha elakadtál a bevezetéssel. Akár a Linkio csapatától, akár a Linkio hivatalos szakértőitől is bármikor igényelhetsz konzultációt ha elakadnál a bevezetéssel.

Nincs fejlesztési költség!
Nem kell fizetned sokszázezter forintot egy fejlesztő cégnek, hogy az integrációt elvégezze,nálunk ez már készen vár Téged.

pack2go – dropshipping 2.0 A Pack2Go egy komplex szolgáltatás, amelyet egy külső fulfillment és futárszolgáltatóval közösen alkottunk meg. Ez a Linkio ügyfeleinek elérhetővé tesz egy komplex dropshipping megoldást, amellyel nyereségesen lehet vegyes kosarú rendeléseket is kiszállítani a vevőkszámára. Lényegében egy olyan szállítási szolgáltatás, amely során a partner futárszolgálat begyűjti a webáruház megrendeléseit az adott nagykereskedőktől a saját fulfillment központjába, majd azután egyesével kiküldi a megrendeléseket a vásárlóknak. Az egészszolgáltatás a legtöbb esetben annyiba kerül nagyjából, mint egy átlagos csomag kiszállítása. Részletek itt: https://linkio.hu/dropshipping-2-0-linkio-xxl-futar-egyuttmukodes/

Hol és hogyan érheted el az alkalmazást?

Az alkalmazás minden Shoprenter webáruház tulajdonos számára elérhető és azonnal használható. Az alkalmazást a Shoprenter boltod admin felületén, az Alkalmazások menüpontban telepítheted. A beállítása pár perc alatt elvégezhető, mely után élvezheted annak előnyeit.

Telepítem az alkalmazást

Linkio nagykereskedő szeretnél lenni?

Csatlakoztasd nagykereskedésed a Linkio rendszeréhez, és kínálj azonnali API kapcsolatot a viszonteladók számára. Stratégiai együttműködés keretében pedig további innovatív szolgáltatásokkal segítheted a viszonteladókat.

 • Azonnali kapcsolat 20.000+ webáruházhoz
 • Célzott direkt hirdetési lehetőségek
 •  Dropshipping szolgáltatást biztosítunk

Használd a Linkio-t, hogy professzionális API és Dropshipping szolgáltatást nyújthass a viszonteladóknak. A Linkio leveszi a terhet a válladról, és úgy tudsz azonnali, modern API kapcsolatot biztosítani a viszonteladók számára, hogy egyik felet sem terhelik drága fejlesztési költségek.Részletek itt: https://linkio.hu/csatlakozz-nagykerkent

Milyen előnyöket nyújt a Linkio konkurensekkel szemben?

 1. Piacon a legkomplexebb integrációs és szinkronizációs szolgáltatás
 2. 400+ nagyker kapcsolat azonnal
 3. Megmutatja a legjobb beszerzési árat
 4. Összetett árazási modell
 5. Duplikáció mentes szinkron
 6. Kategória és tulajdonság megfeleltetés
 7. Testreszabhatóak a termékek adatait úgy, ahogy az Neked a legjobb.
 8. Olcsó dropshipping vegyeskosár esetén is (pack2go)
 9. Beléphetsz nagykerként Te is a rendszerbe
 10. Több shop egyidejű működtetése

Mennyibe kerül?

Image #2
 

Telepítem az alkalmazást

Ügyfélszolgálat

Amennyiben további kérdésed van az alkalmazásról, kérjük, vedd fel a kapcsolatot a fejlesztőkkel az alábbi címen: info@linkio.hu

FORRÁSe-mob.hu
Előző cikkA Ford visszahozza a Caprit elektromos modellként?
Következő cikkA Hoverboard tervező új autó koncepcióval áll elő