250 eGO Mover legyártása 2020-ban

Az eGO Cargo Mover bemutatása mellett az aacheni vállalat bejelentette, hogy a törvényi jóváhagyása az M2 és N1-es eGO movereknek hamarosan befejeződik.

0
eGo Mover elektromos busz
eGo Mover elektromos busz

Ezzel az eGO Mover platform lesz az egyik, ami elsőként megkapja a jóváhagyást a teljesen önvezető (Level 4) képességre.
Ezzel egyidőben az eGo Digital is kísérletezik és az eGo Moverrel együtt fogják megkezdeni a működést. A tervük az, hogy shuttle járatokban használják majd a technológiát, főként olyan területeken, ahol a buszok üzemeltetése a kevés utas miatt nem kifizetődő, tehát mindenképpen a tömegközlekedésbe való integráció a cél. A közlekedés eléggé megváltozni látszik a városokban és a vállalat egyik fő célja az ehhez való adaptáció.
A fenntarthatóság egyre fontosabbá válik. A városokat fel kell okosítani ehhez, valamint a biztonság és a levegő minősége kulcsfontosságúvá vált. Az intelligens mérőeszközöket (például nitrogén koncentráció) össze lehet kapcsolni a különböző hirdetőfelületekkel, valamint analizálni lehet, hogy hol a legmagasabb a koncentráció és eszerint alakítani a közlekedésen.

FORRÁSomnibus.news
Előző cikkA Rivian új R1T prototípust mutatott be
Következő cikkKészen áll a világ leghatékonyabb lítium-kén akkumulátora