Webasto töltők – már személyautókhoz is

A Webasto a G + D Mobile Security eSIM- és a POST Luxembourg technológiáját használja az intelligens töltőállomásaiban.

0
webasto
webasto

A Webasto, az autóipar 100 legnagyobb beszállítóinak egyike bemutatott egy intelligens falitöltőkből álló hálózatot elektromos autókhoz, melyek interneten keresztül kapcsolódnak egymáshoz. Az eSIM-es megoldást a G + D Mobile Security szállítja, mely biztonságos vezérlést tesz lehetővé. A hálózati kapcsolatért pedig a POST Luxembourg felel.

Webasto Live
Az elektromos autók töltésének folyamata a Webasto Live-val könnyen vezérelhető az applikáción vagy a Charging Portal-on keresztül. Többek között távoli vezérlésre és a rendszer frissítésére is van lehetőség. A LAN és WLAN interfészeken kívül az internetre is kapcsolódhatunk, hiszen a 4G modem is biztosított.

A Webasto Live biztonságos távoli elérését a G + D Mobile Security által biztosított eSIM teszi lehetővé. Ez minden töltőállomásba be van építve, segítségével pedig biztonságosan kommunikálhatunk a töltőállomások, a mobilos alkalmazás és a Webasto felhő-alapú adatközpontja között.

Az eSIM könnyedén tud váltani különböző hálózati szolgáltatók között. Az internetet alapvetően a POST Luxembourg biztosítja, de szükség esetén más operátorokkal is kommunikálni tudnak a töltők. Emiatt a Webasto megfelel a roaming szabályozásoknak is anélkül, hogy több különböző változatot kellene készíteniük. A szabványos SIM kártya miatt mindig a legerősebb hálózatra csatlakozik a töltő. A POST Luxembourg minden európai mobilszolgáltatóval szerződésben áll, így a lefedettség miatt nem kell aggódni.

„Az autóiparban régóta jelen lévő Webasto töltési megoldásai megfelelnek a legmagasabb minőségi elvárásoknak”

„A Webasto Live eSIM integrációjakor a biztonsági szakértők bizonyított tudására támaszkodunk, hogy a rendszereinkbe is minőséget és megbízhatóságot hozzanak”

„A megoldásaink lehetővé teszik, hogy a komplex biztonsági eljárások gyorsan és könnyen jussanak el a végfelhasználókhoz”, mondja Bernd Müller, a G + D Mobile Security kommunikációs igazgatója. „Ennek eredményeképp a gyártók teljes mértékben a termék fejlesztésére koncentrálhatnak. Legjobb példája ennek a legkorszerűbb Webasto töltőállomás.”

„A POST Luxembourh fókusza elsősorban a nemzetközi M2M/IoT kommunikáción van. A töltőállomások piaca gyorsan növekszik és a POST Luxembourg örömmel jelentette be az első sikeres eSIM projektjét a Webasto partnereként, a G + D Mobile Security-val együtt”, mondta Klaus Fuchs, a POST Luxembourg nemzetközi értékesítési igazgatója.

FORRÁSInfobus.pl
Előző cikkA Yutong, SOR és Solaris is versenyez az e-buszaikkal Polkowice-ben
Következő cikkKoronavírus és közlekedés: felajánlás példák