Három újabb helyen telepített a MOL Plugee a NEXT-E projekt keretében

MINT AZ MÁR KORÁBBRÓL ISMERT, A NEXT-E KONZORCIUM ÉS AZ EURÓPAI UNIÓ 252 GYORS ÉS ULTRAGYORS ELEKTROMOS JÁRMŰ TÖLTŐÁLLOMÁS TELEPÍTÉSÉRŐL SZÓLÓ MEGÁLLAPODÁST ÍRT ALÁ.

0

Ennek keretében most három új helyen telepített a MOL Plugee a NEXT-E projekt keretében, mindhárom helyszín MOL töltőállomás, ahol shop és mosdó is várja az ügyfeleket. A NEXT-E projekt egy olyan egyedülálló kezdeményezés, melynek keretében az energia-, az olaj- és gázipar több, vezető szerepet betöltő vállalata működik együtt autógyártókkal annak érdekében, hogy egy átjárható, minden szabványt támogató elektromos jármű töltőállomás-hálózatot hozzanak létre a maghálózat és a TEN-T közlekedési folyosók mentén. A konzorcium az E.ON Group vállalataiból (a Zapadoslovenská energetika Szlovákiában, az E.ON Cseh Köztársaság, az E.ON Magyarország és az E.ON Románia), a MOL Group vállalataiból (az összes résztvevő ország leányvállalatai), a horvátországi Hrvatska elektroprivreda-ból (Szlovénia és Horvátország), a Nissanból és a BMW-ből áll.

A mostani etapban átadott három új töltőkről a következőket kell tudni:

  • mindegyik EFACEC QC45 töltőberendezés,
  • mindegyik töltő 50 kW (CCS, CHAdeMO) és 43 kW (Type 2)-t is tud,
  • A töltők 0-24-ben a MOL Plugee appal indíthatóak, vagy nyitvatartási időben a shopban történő vásárlás után a töltőállomáskezelő indítja.

A helyszínek pedig a következők:

  1. 2310 Szigetszentmiklós, Petőfi Sándor u. 139.
  2. 1039 Budapest, Szentendrei út 255.
  3. M1 autópálya 119. km (Arrabona Észak) – Bécs felé vezető oldalon, de a Budapest felé tartók számára is elérhető, mivel van lehajtó, így át lehet jutni a töltőállomásra

Tekintsd meg az ott készült képeket!

 

1039 Budapest, Szentendrei út 255.

2310 Szigetszentmiklós, Petőfi Sándor u. 139. 
1039 Budapest, Szentendrei út 255.
1039 Budapest, Szentendrei út 255.
M1 autópálya 119. km (Arrabona Észak)
Előző cikkMeliyk a legjobb árazási módszer az elektromos autók töltésénél?
Következő cikkMagyarországi töltőhálózatok összehasonlítása