Újabb promóció a MOL-nál

Ismételten új ajánlattal rukkolt elő a MOL Plugee felhasználói számára. Ezúttal töltéskor kedvezményesen lehet hot-dogot, valamint üdítőt vásárolni a töltőállomások mentén lévő üzletekben.

0
MOL Plugee
MOL Plugee

Köztudott már egy ideje, hogy Magyarországon a legtöbb villámtöltőt szolgáltató hálózat a MOL-hoz tartozó MOL Plugee. A magyar töltőszolgáltató hónapról hónapra jelenti be új szolgáltatásait és új töltőpontjait.

Nyáron nagy szenzáció volt, hogy megjelent a meglehetősen intelligens MOL Plugee okostelefonos alkalmazás, majd november 1-ig promócióban a villámtöltés költsége mindösszesen 99 Ft/kWh lett. Az őszi hónapokban pedig sorra kezdték átadni az akár 150 kW töltési teljesítményre képes ultratöltőket.

A 99 Ft/kWh-ás díjazás lejártával a Plugee vezetősége úgy döntött, hogy új promócióval kedvez felhasználóinak. A november 1-től december 31-ig meghirdetett promóció értelmében a Plugee applikációból indított töltések esetében töltésindításkor a felhasználók számára egy kupon jelenik meg. Ez a kupon beváltható bármely Plugee töltőoszlopnál található MOL üzletben hot-dogra és üdítőre. Mindkét termék esetében a bolti árakból 50%-os kedvezményre tehetnek szert a villanyautósok, remek lehetőség egy-egy töltési pihenő kellemes eltöltéséhez. 

A kupon egy időben akár 8 darab termékre is beváltható (egyenként legfeljebb 4 hot-dogra és 4 üdítőre), nincs megkötés a vételezett energiamennyiségre sem. A legfontosabb, hogy a felugró kupont ne zárjuk be a beváltás előtt, különben elvész. 

Előző cikkMegállíthatatlan az elektromos autók térnyerése
Következő cikkA kibocsátáskereskedelem lesz az évtized üzlete?
Fischer András
Ötödik éve az elektromobilitás frontvonalában harcoló újságíró.