Karácsonyi nyereményjátékot indít a MOL

Váratlan bejelentéssel rukkolt elő a MOL, mely szerint 1 hónapon át nyereményekkel jutalmazza a töltési szolgáltatást igénybe vevő felhasználókat.

0

Hazánkban az elsősorban kőolajszármazékokra szakosodott MOL üzemeltetésében álló MOL Plugee villámtöltőkből van a legtöbb, ezek az igazán jó minőségű és nagy teljesítményű töltőberendezések szinte elkerülhetetlenek villanyautós berkekben. A MOL Plugee töltőberendezéseinek nem csak a megbízhatósága kiváló, de korrekt árazás és jól működő okostelefonos alkalmazás mellett még akár 150 kW-os ultragyors töltőt is találhatunk a hálózaton.

A cég a minap jelentette be, hogy az Ünnepek közeledtével nyereményjátékot hirdet, melyen részt vehet bármely regisztrált felhasználó. A 2021. december 6-tól 2022. január 5-ig tartó egy hónapos játék keretében a MOL Plugee okostelefonos alkalmazáson keresztül minimum 1.000 Ft értékben töltési szolgáltatást igénybe vett felhasználók játszhatnak értékes nyereményekért.

A részvételhez nincs más dolgunk, mint a letöltött MOL Plugee alkalmazásba történő regisztrációt követően legalább 1.000 Ft értékben töltést indítanunk. A töltést követően a plugee.moljatek.hu oldalon található ,,Kódfeltöltés” hivatkozáson fel kell töltenünk a töltést igazoló számla sorszámát. A kódfeltöltés előre feltöltött egyenlegből megvalósult töltés és Nissan vagy BMW csomag (nulla végösszegű bizonylatok) esetén is érvényes.

Nyeremények tekintetében naponta sorsolnak Philips akkutöltőt, hetente Philips vezeték nélküli fülhallgatót, januárban pedig egy 630 ezer Ft értékű Rockrider E-ST 520 típusú elektromos kerékpárt főnyereményként. Egy felhasználó egyszer nyerhet, azaz napi nyeremény sorsolása esetén nem jut tovább a kódunk a főnyeremény sorsolásához.

A játék menete értelmében, minél több a töltés, annál nagyobb az esély a nyerésre. Fontos továbbá, hogy a töltőpontok mentén lévő MOL üzletekben vásárolt töltési csomagok nem játszanak. Sok sikert kívánunk mindenkinek!

Előző cikkKözelebb került a a Hyundai Csoport a szilárdtest-akkumulátorokhoz
Következő cikkGórcső alatt a világ leggyorsabban tölthető elektromos autója