A Lotus megkezdte az Eletre prototípus utolsó tesztelését Németországban

A Lotus utolsó próbavezetéseket végez az új modellével, az Eletrával németországban.

0

Röviddel az Eletre európai forgalmazásának tervezett megkezdése előtt a Lotus valószínűleg utolsó teszt- és tuningvezetéseket végez Németországban. Az electrive szerkesztőségének a frankfurti nagyváros környékéről származó fotókon látható az enyhén álcázott elektromos SUV az utakon.

Bár az Eletre sorozatgyártású változatát már 2022 márciusában bemutatták,és a más piacokra történő gyártás már július óta folyik, a Lotus úgy döntött, hogy a járművet enyhén álcázza a németországi utolsó tesztvezetésekhez. Az elektromos autó Frankfurt-Rödelheimben, Groß-Gerau körzetének rendszámával közlekedett. A Lotus valószínűleg a GG Comprar cialis generico barato en españa rendszámmal és a rüsselsheimi Opelre emlékeztető, inkább a rüsselsheimi autógyártóra emlékeztető fényezéssel szerette volna egy kicsit megtéveszteni a látogatókat – de a hátsó kialakítás a jellegzetes tetőspoilerekkel elárulta az Eletre-t.

A Lotus azonban nem kellett nagy erőfeszítéseket tennie a „Groß-Gerau” rendszámtábla megszerzéséért, hiszen a Lotus Tech Innovation Centre a kerületben található. A korábban gyakori volt, hogy az autógyártók leányvállalatokon vagy speciális szolgáltatókon keresztül a versenytársak székhelyén regisztráltatták prototípusaikat, hogy eltereljék a megfigyelők figyelmét.

A 2022 októberében közzétett árak szerint az Eletre 89 500 fontról indul az Egyesült Királyságban. A modell teljesítménye 450 kW, a csúcsmodell Eletre R állítólag még a 675 kW-ot is eléri. Minden változat 112 kWh-s akkumulátort használ. Az európai szállítmányok a tervek szerint még idén elindulnak.

 

 

FORRÁSelectrive.com
Előző cikkA Citroen bemutatja az „oli”-t, egy teljesen elektromos koncepcióautót, amely az otthonunk energiaellátását is segítheti
Következő cikkMegjelent az új peugeot 508 PHEV