Tesla FSD Beta 12.2.1 frissítés – Csak alkalmazottaknak, de a teljes bevezetés közeleg?

A Tesla óvatos lépést tesz a teljes önvezetés felé a Full Self-Driving (FSD) Beta 12.2.1 verzió kiadásával, amelyet jelenleg kizárólag Tesla alkalmazottak számára tesznek elérhetővé.

0

Ez a legújabb frissítés a Tesla nemrégiben tartott eredménybeszámolójának hátterében jelenik meg, ahol a FSD Beta v12 korlátozott számú ügyfélnek történő kiadása volt a reflektorfényben. Azonban a 12.2.1 verzió még szűkebb körben elérhető, ami a finomhangolás egy fázisára utal.

A frissítés várhatóan javítja a vezetési asszisztens általános teljesítményét, beleértve a forgalomban való navigációt, a sávváltást, a kanyarodást és a parkolást. Ezenkívül a Tesla valószínűleg további biztonsági funkciókat is beépít a szoftverbe.

A Tesla célja, hogy 2024 végére elérje a teljes önvezetést Észak-Amerikában. A cég Elon Musk vezérigazgatója szerint a FSD Beta program 2024-ben „nagyszabású” bővítésen fog menni keresztül.

Fontos megjegyezni, hogy a Tesla FSD Beta még mindig béta verzióban van, és nem minősül teljes önvezetésnek. A sofőrnek továbbra is figyelnie kell az utat és készen kell állnia a beavatkozásra, ha szükséges.

A frissítés főbb jellemzői:

– Továbbfejlesztett objektumfelismerés és -követés
– Javított sávváltási képesség
– Finomított kanyarodási viselkedés
– Megnövelt stabilitás és megbízhatóság
– A korlátozott kiadás jelentősége:

A Tesla a FSD Beta programot óvatosan bővíti, hogy biztosítsa a technológia biztonságosságát és megbízhatóságát. A munkavállalók bevonása a tesztelésbe lehetővé teszi a Tesla számára, hogy további valós vezetési adatokat gyűjtsön, és finomítsa a rendszert, mielőtt szélesebb körben elérhetővé tenné.

A teljes körű telepítés kilátásai:

A Tesla nem hozott nyilvánosságra konkrét dátumot az FSD Beta teljes körű telepítésére vonatkozóan. Azonban a 12.2.1 verzió munkavállalók számára történő kiadása azt sugallja, hogy a cég egyre közelebb kerül a technológia szélesebb körű bevezetéséhez.

 

FORRÁSnotateslaapp.com
Előző cikkAz új Hyundai Kona Elektromos autó első tesztje
Következő cikkA Temu kihívás: Hogyan harcolhatsz ellene a Linkio segítségével?