A teslások nagy örömére jóárasított Cascoval, és kiemelt kedvezménnyel rukkolt elő a K&H biztosító

„K&H 2024 nyár” casco kampányt indított a K&H biztosító, mellyel elsősorban az elektromos autósok kegyeit keresik. Az egyik facebookos Tesla csoportban pedig egyedi segítséget és kedvezményeket kínálnak még hozzá.

0
12% kedvezmény
12% kedvezmény

Régóta nehéz helyzetben van az, aki elektromos autót vásárol és  CASCO biztosítást szeretne kötni hozzá. Ez pedig jogos igény, mert egy közepes elektromos autó is jóval 10 millió forint felett kezdődik de jellemzően inkább a 20 millió közelében mozognak. A legtöbb biztosító csak nagyon magas biztosítási díjjal kínál megoldást például egy Tesla Model 3 tulajdonosnak: jellemzően közel 1 millió forintos éves díj ellenében tudhatják biztonságban autójukat, amelyhez általában 10%, de minimum 100-200e Ft önrésszel. Ezzel szemben a K&H biztosító a mostani akciója keretében akár 300-500e Ft-ért tudja ezt biztosítani az elektromos autó tulajdonosoknak. 

Hogy lehet hozzájutni az ilyen jóárasított CASCO biztosításhoz? Aki a Tesla Model 3 Hungary csoport tagja, az könnyű helyzetben van, mert nem kell mást tennie, csak ezt a táblázatot kitöltenie, és a K&H bank szakértője, Gaál Attila keresni fogja őket a kedvező árú biztosítási megoldással. Többen kérdeztétek, hogy a kötelező biztosításban is tud-e segíteni a társaság, és természetesen igen, erre is tudnak adni megoldást. Az sem kizáró tényező, ha az autó nem új, vagy átkötésre kerül hamarosan, így is működhet az akciós ár. Aki még nem tagja a facebook csoportnak, az jelentkezzen nyugodtan, nem csak Tesla Model 3 Highland tulajdonosokat engednek be.

Előző cikkA Temu kihívás: Hogyan harcolhatsz ellene a Linkio segítségével?
Következő cikkA Tesla bővítette az FSD v12-hozzáférők körét