Nyári nyereményjátékot hirdet a MOL Plugee

A nyári hőség és szabadságok beköszöntével újabb nyereményjátékot hirdet a MOL Plugee, mely keretében közel 1,5 hónapon át minden töltési szolgáltatást igénybe vevő felhasználó értékes nyereményekhez juthat további teendők nélkül.

0

Karácsonyi nyereményjátékához hasonlóan újabb játékot hirdetett meg hazánk legnagyobb, illetve a régió egyik legjelentősebb töltőszolgáltatója, a MOL Plugee. A játék időzítése nem is lehetne tökéletesebb, hiszen a nyári szabadságok alkalmával tesznek meg általában az autósok nagyobb távolságokat. Elektromos autóval pedig ezekhez a hosszabb utakhoz kénytelenek a felhasználók útmenti töltési szolgáltatást igénybe venni, nem opció a napi rutin folytatása, azaz az esténkénti, napi egyszeri töltés.

Ilyen útmenti töltőkből a MOL Plugee hálózatában pedig akad jópár, akár ultra gyors töltésre alkalmas magas teljesítményű berendezések is, ráadásul a MOL Plugee alkalmazással már határontúli töltőberendezések is használhatók. Július 4. és augusztus 21. között ráadásul minden legalább 1.500 Ft értékű töltési szolgáltatás igénybe vétele esetén a felhasználók automatikusan bekerülnek a játékba. Amennyiben valaki nem szeretne ebben részt venni, úgy külön e-mailt kell írnia az info@molplugee.hu e-mail címre.

Nyeremények tekintetében pedig a minden héten kisorsolásra kerülő, nagyságrendileg 130.000 Ft értékű Samsung Galaxy Tab S6 Lite típusú táblagépen felül extra nyereményekkel, illetve a teljes időszakra vonatkozó fődíjjal is előrukkolt a MOL Plugee. Extra nyereményre azok a felhasználók jogosultak, akik a játék teljes időszaka alatt (vagyis mostantól augusztus 21-ig bezárólag) legalább 4 különböző alkalommal töltenek. Közöttük a cég kisorsol 1 db Zen Garden Resort ajándékutalványt, illetve 2×1 db Samsonite S’CURE ECO bőröndöt.

A legizgalmasabb mégis a fődíj, ami nem más mint 1 db elektromos BMW CE04 nagyrobogó. A meglehetősen robosztus, futurisztikus megjelenésű, 10,25″-es kijelzőtől kezdve rengeteg extrával rendelkező robogó WMTC szerinti hatótávolsága akár 130 kilométer lehet, miközben állóhelyzetből az 50 km/h-ás sebességet mindösszesen 2,6 másodperc alatt éri el. Végsebessége 120 km/h, gyorstöltővel 0%-ról 80%-ra az akkumulátor akár 65 perc alatt fel is tölthető

Az agglomerációs napi rutinra, illetve a hétvégi szerpentines sportos mozgásra egyaránt alkalmas elektromos BMW robogó ára meglehetősen borsos ugyanakkor, mintegy 4,7 millió forintot ér a MOL Plugee nyári nyereményjátékának fődíja.

A játékkal kapcsolatos további részletek pedig elérhetők a jatek.molplugee.hu oldalon.

Előző cikkElektromos autóról üzemelő fesztivált szerveznek Pécsett
Következő cikkVillanyautózás augusztus 1. után?