A 2020 Karma Revero BW TwinPower Turbo motort fog használni

A Karma Automotive új 2020 Revero elektromos luxusautója TwinPower Turbo háromhengeres motort fog kapni, amit nem más, mint a BMW AG fog szállítani. Az erőteljes motor a jármű teljesítményének növelése mellett a fedélzeti elektromos generátort fogja működtetni.

0
161

A Karma tervezői egy új, teljesen elektromos meghajtást dolgoztak ki a 2020 Revero számára. A hosszas kiválasztási folyamat után a csapat egy BMW motor talált alkalmasnak arra, hogy az új és még erősebb magasfeszültségű NMC akkumulátort és az ugyancsak új, kétmotoros hátsókerék-hajtás modult támogassa.

Az új Revero az Auto Shanghai 2019 kiállításon fog bemutatkozni idén áprilisban, és az év második felében fog eljutni a bemutatótermekig.

Bob Kruse, a Karma műszaki igazgatója szerint a 2020 Revero új technológiájával az autó gyorsabban éri el a 100 km/órát, egész pontosan 4 és fél másodperc alatt, ami egy egész másodperccel jobb, mint amire a korábban alkalmazott rendszer volt képes.

„Egy világszínvonalú elektromos meghajtás-rendszer alakítottunk ki, ami minden követelménynek megfelel.” – tette hozzá Kruse. „Számos egyéb technológiai fejlesztés mellett az új 2020 olyan gyors, amilyennek látszik.”

Az Auto Shanghai 2019 kiállításon a Karma a Reverot két másik társával fogja bemutatni. A három autó a vállalat rövid, közepes és hosszú távú terveit hivatott reprezentálni.

A BMW AG 2015 óta dolgozik együtt a Karmával a Revero által is használt fedélzeti generátorrendszerek kialakításán. A partnerkapcsolat jól példázza azt, ahogyan a Karma sikeresen megtalálja a hasonlóan gondolkodó vállalkozásokat, melyek segítségével elősegítik az innovációt és a termékfejlesztést.

„A BMW AG nagyon jól beleillik a Karma luxus-tech-központú szemléletébe, mivel a vállalat híres a korszakalkotó innovációk megalkotásáról és létrehozásáról.” – mondta Kruse.